Apropo de situatia de la adapostul Glina


Ii mai tineti minte pe aia de primavara/toamna, nu mai stiu exact cand se unfla raul, le lua apa casa? Primu anu le-a luat casa, ajutor de la stat. Al doilea an la fel, al treilea la fel, al patrulea la fel.Pana si-a dat statul seama ca-s putori nesimtite, care-n loc sa faca ceva stiind ca vine viitura in fiecare an preferau sa o arda trist si sa ceara ajutoare, si a bagat asigurarea obligatorie la locuinte.

Eh, zilele astea am primit o gramada de balarii legate de adapostul din Glina unde-s cainii ingropati in zapada. N-am nimic cu cainii ca vorba aia imi plac si animalele cu patru picioare.Am o problema cu oamenii care n-au auzit de proverbul "Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie". Si asta pentru ca omuletii aia de la Glina s-au mai confruntat cu aceeasi situatie acum un an doi. Si-n loc sa faca ceva dupa ce au patit-o au stat cu degetu-n cur pentru ca oricum vin voluntarii si-i ajuta, chit ca mai crapa un caine doi pana ajung acolo avand in vedere starea drumurilor in timpul viscolului.Vorba aia, macar un minim de siguranta puteau sa puna la punct avand in vedere ca totusi ii avertizasera meteorologii cu doua zile inainte. Eh,poate la anul.

 Daca vrei sa vezi ce-i mai trece prin cap suricatei in continuarea, aboneaza-te la RSS.

Information and Links

Other Posts

Write a Comment

Take a moment to comment and tell us what you think. Some basic HTML is allowed for formatting.

Reader Comments

gresit total. si eu tot asa am crezut, ca de ce nu se ingrijesc mai bine, de ce nu pun parazapezi care ar fi rezolvat situatia, etctetetc…

se fura tot. daca-s din fier la fier vechi, daca-s improvizate din paleti, merg pe foc.
au angajat paznic. l-au batut intr-o noapte si au furat plasa de buzau din care sunt incropite padocurile.

ghici cine… aia maronii din zona.